بلاگ
تهدید بازی های آنلاین برای کودکان!


بازی وسیله ای است که کودکان را برای ورود به دنیای بزرگترها آماده می کند، انسانها در بازی، ارتباط گیری با همسن و سالان و زندگی را میآموزند، به همین دلیل بازیها و تهدید بازی های آنلاین از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
در گذشته، بازی ها به صورت سنتی و دستی در محیط خانه و کوچه و خیابان انجام می شدند، ولی کم کم بازی های کامپیوتری و پس از آن بازی های آنلاین و اینترنتی رواج پیدا کردند و کودکان نیز به سمت این بازی ها جذب شدند. بازی های آنلاین به بالا بردن قدرت تمرکز و تخیل، قدرت مدیریت و همچنین، یادگیری استدلال در کودکان کمک می کند. اما باید توجه داشت که در کنار تمامی این مزایا، بازی های مجازی دارای معایب احتمالی نیز هستند. به همین دلیل بازیها و تهدید بازی های آنلاین از اهمیت زیادی برخوردار هستند و فرصت هایی که شامل حال کودکان میشود از اهمیت به سزایی برخوردار است.
4 خطر و تهدید بازی های آنلاین برای فرزندان
این روزها، سوءاستفادهگران جنسی و سایر سوءاستفادهگران، اغلب کودکان را در اینترنت تعقیب میکنند. این افراد از معصومیت کودکان، اعتماد آنها و عدم نظارت بزرگسالان بر سواستفاده میکنند. این شکارچیان در رسانههای اجتماعی و پلتفرمهای بازی که برای کودکان جذاب هستند، کمین میکنند.
سواستفاده گران در این فضا میتوانند نه تنها از معصومیت کودکان، بلکه از موهبت تخیل آنها نیز سواستفاده کنند. علاوه بر این، ممکن است کودکان در نحوه تعاملاتشان در شبکههای اجتماعی مورد تمسخر قرار بگیرند یا در بازیهای آنلاین، شخصیتهایی که کودکان آنها را بازی میکنند، مدام مورد حمله قرار بگیرد و بازی را از یک ماجراجویی تخیلی به یک مصیبت تحقیرآمیز تبدیل کنند.
در نتیجه، این زورگویی سایبری ممکن است به زندگی واقعی نیز کشیده شود. عبارت رایجی که محرک کودکان در بازیهای آنلاین و تعاملی است:
- «بیایید بازی کنیم»
یکی از بهترین محافظت ها در برابر تهدید بازی های آنلاین این است که والدین با بهترین نرم افزار کنترل گوشی فرزندان نظارت بر فرزندان خود داشته باشند و به طور منظم با فرزندان خود در مورد آنچه در زندگی روزمره آنها میگذرد و همچنین درباره نحوه مقابله با زورگوها، صحبت کنند.
1. تهدیدات مجازی
برای بسیاری از بچهها، فرار از دنیای آنلاین، فرار از دنیای واقعی است؛ در دنیای مجازی، هیچکس نمیداند که آنها چه کسانی هستند، در چه مدرسهای تحصیل کردهاند یا چه شکلی هستند. با این حال، این گمنامی یک شمشیر دو لبه است و نیاز به کنترل گوشی فرزندان می باشد.
2. به خطر افتادن حریم شخصی فرزندان
ایمن بمانید به کودکان توصیه میکند که هرگز از نامهای کاربری برگرفته از نام واقعی یا محل زندگی یا سن آنها استفاده نکنند. ماهیت اجتماعی بازی های آنلاین به مجرمان سایبری اجازه می دهد مکالمه را دستکاری کنند. آنها ممکن است بچه های شما را از کانال های چت عمومی بیرون بکشند و شروع به ارسال پیام های خصوصی برای آنها کنند که اطلاعات شخصی آنها را بپرسند. با ترکیب داده هایی که از بازی ها و منابع دیگر به دست می آورند، هکرها ممکن است بتوانند حساب های اضافی به نام فرزند شما ایجاد کنند یا به حساب جاری او دسترسی پیدا کنند.
3. اطلاعات شخصی ذخیره شده در کنسول ها و رایانه های شخصی
یکی دیگر از خطرات و تهدید بازی های آنلاین کنسول ها و رایانه های شخصی هستند. هنگامی که آنها عملکرد مفید خود را از دست می دهند، بسیاری از خانواده ها دستگاه ها را به یک مرکز بازیافت لوازم الکترونیکی محلی می برند یا آنها را در سایت های تجاری می فروشند.
4. وب کم از تهدید بازی های آنلاین
مهاجم میتواند کنترل هر دستگاه متصل را در دست بگیرد – مانند وبکم یا دستگاه صوتی – و از آن برای حمله به فرزند شما استفاده کند. برای کمک به کاهش این خطر، به طور منظم سیستم خود را برای بدافزار اسکن کنید تا از این تهدید بازی های آنلاین دور بمانید و مطمئن شوید که تنظیمات وب کم شما خاموش است.
نتیجه گیری
همانطور که در این مقاله صحبت کردیم بازی های گوشی تهدیدهایی برای فرزندان محسوب می شوند و می توانند به راحتی نقاط ضعف فرزند شما را مورد حمله قرار دهند. یکی از راه کارهای ارائه شده برای این منظور کنترل گوشی فرزندان و نظارت بر فرزندان می باشد که بتوانید گوشی فرزند خود را در هر زمان که خواستید کنترل کنید و نگرانی خود را کاهش دهید.
برنامه موبوپاک برای این منظور طراحی شده است تا بتوانید براحتی گوشی فرزند خد را کنترل نمایید و از تمامی مکالمات و فعالیت های فرزنداتان در شبکه های اجتماعی با خبر شوید.
نرم افزار های تخصصی برای نظارت بر فعالیت آنلاین و تلفن همراه کودکان دستیار خوبی برای والدین می باشد.